پرورش قارچ خوراکی

استفاده از قارچ کُش ها، باکتری کُش ها آب کُلُردار و حشره کُش ها در کنترل آفات و بیماریهای قارچ خوراکی موضوعی کاملاً اختصاصی است. زیرا میزبان و هم پاتوژن هر دو میکرواُرگانیسم هستند، تعداد نسبتاً کمی از ترکیبات شیمیایی اختصاصی می باشند.

عمده ترین حشره کُش های مورد استفاده عبارتند از :

  • دیازنون
  • مالاتیون
  • لِندین
  • سِوین – اسم تجاری ( کارباریل ) – برای مبارزه با حلزون و کرم برگ خوار
  • تیونازین
  • آترازول
  • پِری میفوس مِتیل
  • گوزاتیون

که در ضدعفونی سطح بسترهای کمپوست و کنترل حشرات به کار می رود.

 

کنه کُش ها:

  • نیسرون
  • آبامِکتین
  • نئورون – اسم ایرانی ( برو مو پُروپیلات )
  • اورتوس     بسیار خوب است
  • تترادیفون

 

قارچ کُش ها:

  • زینِب
  • کاپتان
  • مانکوزب
  • بنومیل
  • کاربندازیم ( باوِستین )
  • مانِب
  • کار بکسین
  • تیابندازول
  • پُرُ کُلُراز منگنز

و غیره قارچ کش می باشند که در کنترل بیماریهای قارچی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کُلُرین یک باکتری کُش قویع و مفید برای کنترل لکه باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

هنوز هیچ نوع ترکیب شیمیایی مفیدی برای کنترل بیماریهای ویروسی شناخته نشده است.

+ نوشته شده در  دوشنبه شانزدهم مهر 1386ساعت 16:27  توسط سیده حدیثه حسینی پور  |